tiistai 14. joulukuuta 2010

Rauhottumista jouluun ja uuden vuoden odotusta.

Nyt on hyvä hetki alkaa rauhottumaan ja odottamaan joulu tuloa ... ainakin lunta on kiitettävästi ja pakkasiakin on pidellyt, joten ei varmaan sula ennen joulun tuloa.

Kaikki viimesen kauden harkat on nyt ohitse eikä tälle vuodelle ole enään tiedossa näyttelyitä, kokeita tai kisojakaan. Ensi lauantaina on vielä yksi kurssi " One Jump" agility kurssi, jonne olen menossa kuunteluoppilaaksi.

Ehkä tuossa joulun - uuden vuoden tienoilla olisi edessä eka reissu Poriin katsomaan japsipentuja, mutta katsotaan nyt miten asiat lutviutuu. Kovasti jo odotamme että pikku Fiona (kutsumanimi) muuttaisi meille tuossa tammikuun puolenvälin tienoilla :)
Kuvia täällä odotellaan kuumeisesti ... nyt pennut ovat viitisen viikkoa. Kuulemani mukaan koko kuusikko on kovin touhukkaita ja iloisia lapsosia, joilla hännät heiluu koko ajan :) ... vielä pitää hetki malttaa odottaa ... no toivottavasti kuvia tulisi piakkoin.

Varmistui myös se että Sanden tuleva morsian joutui siirtämään vierailuaan seuraavaan juoksuun. Joten kesällä sitten meitin poika pääsee ensikertaa miesten hommiiin. Suunnitteilla: http://www.svensk-lapphund.org/side15.html  Odotamme kovasti tuota pentuetta ja toivomme että yksi pentu sitten muuttaisi meille tänne Suomeen. Joten syksyllä olisi matka Norjaan edessä ... mahtaisikohan näyttelyitä samalle ajalle, saataisiin kaksi kärpästä kerralla :)

Ensivuoden alkua odotellaan jännityksellä, ensimmäisellä viikolla olemme menossa Fennin kanssa ultraan tarkistamaan olisiko meille tulollaan kovasti odotettuja ruotsinlapinkoira pentuja .... vielä ei näy mitään merkkejä tulevassa äipässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti