torstai 8. huhtikuuta 2010

Tokotusta Lalan kanssa.

Pistän tähän videopätkän toissapäiväisestä harkastamme. Kyllä Lala oli intoa täyttä puhkumassa, toki siitä kyllä tarkkuus kärsi aikalailla, mutta aivan super ihnaa nähdä mikä into tytöllä on. Tähän mennessä ollaan pääasiassa tehty vain sisällä pieniä juttuja ennen ruokailua (reilun 3kk tauko), mutta nyt oli aika kokeilla että jatkossa palkkana ajattelema leikki leluilla toimii kuten olen sen harjoitellut ja toimihan se :)
Yllä Lala yhden fleselelunsa kanssa, jonka ostin viimeiseltä Tallinnan matkaltani.


Tänään meillä on luvassa Fennin ja Lalan tokoharkka Koivulahdessa. Tuo onkin sitten viimeinen harkka periodilla 1, joten ei kun omia harkkoja pystyyn ja odottelemaan period 2:n alkua.

Niin ja nyt pitäisi käydä netissä hivenen etsiskelemässä Ruotsin toko kokeiden sääntöjä, kun olisi tarkoitus reissata Lalan ja Nastan kanssa Skellefteån kesäkuussa. http://www.slk.nu/?p=73
FREDAG 18/6 Skellefteå camping LAPPHUNDS-SM
18.00 Agility 
 -Hoppklass, hinder höjd 40 cm.
18.00 Lydnad
 -Fritt följ, klass 2
 -Slät inkallning 25m
 -Läggande under gång
 -Apportering, klass 2
 -Hopp över hinder, klass 2
==> tässä mitä netistä löytyi 2 luokan liikkeistä: http://www.lydnad.se/tavlingslydnad/klass2/
Hivenen suunnitelmia .... niin ja onhan meillä edessä myös kesällä agirotu ja suomen lappalais mestaruuskisat, niin agilityssä kuin tokossa. Viimeisestä en tiedä ollaanko silloin valmiit sinne, mutta ainakin ajatuksissa sinne tähtäämme toki vielä alo luokassa, heh :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti