perjantai 11. joulukuuta 2009

Tokoharkka/ Lala & Fenni, paljon uutta.

Eilen oltiin Lalan ja Fennin kanssa tokoharkassa. Kerrankin harkka oli itselleni selvästi vaikeampaa kuin koirilleni :) Kiitokset Carina Finne uudenlaisista ideoista/harjoituksista. "EI"-sanan käyttö oli mulle TODELLA vaikeaa, mutta kun sitä kunnolla iskustettiin päähän, niin pikkuhiljaa sekin aklkoi onnistua.
Luoksepäästävyydessä Lala oli todella hyvin, super parannus entiseen. Fennillä oli hivenen vaikeuksia pysyä paikalla kun vieras tuli luokse, se oli ihan kaksinkerroin kun joku huomioi sitä. Paikallamakuussa mulla oli mukana Lala, varsin vaativassa paikassa (vieressä oleva koirakko yritti saada koiraa makaamaan paikalla hyvinkin kovalla käskytyksellä) tein lyhyttä usein palkkaavaa makuuta.
Lalan kanssa saatiin hyvä vinkki seuraamiseen, jolla lähdetään ottamaan ihan askeleen tai muutaman pituisia oikean paikan pätkiä. Sama tehdään myös Fennin kanssa, mutta sille lisätään aluksi vielä pysähtyessä "Istu" -käsky, jotta menisi perille aina pysähtyessä istua. Otettiin molempien kanssa myös liikkeestä seisomista ja Lalan kanssa vielä liikkeestä maahanmeno. Luoksetulot oli molemmilla aika hyvät, Lalan loppuasento jäi vinoksi ja Fennille olisi saanut olla ripeämpi vauhti. Fennille otettiin myös leikinsekaisesti lähellä tapahtuvia sesomisia, maahnamenoja ja istumisia, jotka toimi todella hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti