perjantai 31. heinäkuuta 2009

Takana taas yksi toiminta torstai.

Eilen oli luvassa edellisviikon tapaan Saga arkitottis (2/5), joka meni oikein hyvin. Siellä otettiin kontaktinottoa, kouluttaja kävi tervehtimässä, istumista ja siinä paikalla odottamista, maahanmeno (joka nyt on loksahtanut Sagallekin perille) ja siinä paikalla odottamista, seuraamista jossa me vasta otettiin sivulla oloa seisten (pikkuhiljaa hyvä tulee). Sain siinä sivussa kokeilla seuraamista myös labbis Sulon kanssa ja maahanmeno hajoittelua/vinkkien antoa pikkuselle tiibetinspanielille.
Tuon jälkeen oli vuorossa Seren pentuagility (5/10), jossa suurin osa ajastani meni siihen että kyätiiin yhden oppilaan kanssa läpi hyppy, rengas, putki, kepit, a ja puomi. Sitten ehdin myös harjoitella Seren kanssa, otettiin 8 hyppyjä yhdellä esteellä, A:ta, verkkokeppejä ja pariesteen 2 hyp eteen takaisin kääntö sivusta ja vielä edessä oleva hyppy. Harkat meni tosi hyvin. Nyt otin myös käyttöön Serelle palkkalapun, joka laitettiin esim putken ulostuloon ja keppien loppuun. Kotona pitää vielä vähän harjoitella siihen vetoa.
Viimeseksi vielä oli KilpaTOKOharkka, jossa meitä oli paikalla tällä kertaa vain 3 koriakkoa. Lalan kanssa otettiin paikallamakuu (hivenen epävarmuutta kun hevoset hirnu laitumella) ja sitten otettiin seisominen (joka meni tiistaita vähän huonommin) sitten otettiin luoksetulo, joka oli ihan nappi suoritus. Vimpaksi vielä hyppy, joka sekin meni hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti