keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Lala - agiharkkaa

Oltiin eilen Lalan kanssa vapailla paikoilla,
Eka rata sisälsi mm. tarkempaa ohjausta vaativan kohdan puomi jonka ylösmenon alla lähellä oli putki alla. Harkattiin myös kepeille 90 asteen kulmasta, jee joka kerta OK :)

Tokalla radalla oli haastavia mutkia ... yritän piirtää rata piirroksen ... ja sitten opittiin Lalan kanssa tekemään "saksalainen" esteellä 12-13, eka kerta taas jäykkä, mutta jo toisella hoksasin liikkua enemmän ja tarkemmin vaihtaa ohjauksen puolelta toiselle :)
Tässä eilinen tokan radan piirros:Tämä oli sitten viimenen agiharkka tälle kaudelle, nyt noin puolen vuoden tauko edessä.

Ehkä (?) vielä kävästään Lalan kanssa kisoissa 11.12. Seinäjoki (LAGU) A, B ja C ... viim ilm 23.11. .. ovat sisähallissa, pohjana tekonurmi, joten vielä mietitään mitä Lalan kanssa tehdään .. toimisiko hallissa tuollasella pohjalla .. ei ole aikaisempaa kokemusta, joten voipi olla että jää käymättä ... :(

Tänä vuonna kisaamiseen keskittyminen siirtyi loppukesään Fennin pentujen takia, mutta ensi vuonna sitten päästään tod.näk. aloittamaan jo kevät kesällä. Jo huhtikuulla pitäisi alkaa ilmottautumaan tuleviin toukokuun kisoihin :) Kiva määrä kisoja näyttäisi olevan luvassa. Toki sitten lähempänä tulee vielä tarkistaa ettei näyttelyitä tai tokoja satu samoille päiville ... muuten pitänee niiden välilllä valita sen hetken tuntuman mukaan.

Tässä 2012 kesän 1 & 2 luokkien kisoja täälä päin:
     --> 10.6. tai 5.7. olisi ehkä oiva hetki aloittaa Sanden virallinen kisaura Vöyriltä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti