torstai 20. tammikuuta 2011

Fenni 51 pv

Fenni se pyöristyy pyöristymistään :)  Eilen kokeilin pidellä käsiäni Fennin massulla, mutta ihan selvää polkintaa sieltä en tuntenut, pari mahdollista liikettä vasemmalla alhaalla olin havaitsevinani. Ensiviikolla tulisi liikkeiden tuntua todella hyvin, joten voitte kuvitella miten vietän osanaikaa illoistani :) Loppua kohden sitten liikehdintä vain lisääntyy ja alkaa tuntumaan myös kun pennut selvästi kääntyvät kun koko kroppa tuntuu käteen muljahteluna. Ehdin tuossa jo miettiä sitäkin että toivottavasti Fennin massussa on kuitenkin sopivasti tilaa kaikilla pennuille ettei käy liian tukalaksi ja että synnytyksen alkaessa supistukset pystyvät tulemaan kunnollisina.
Viikonloppuna on sitten aika laittaa pentulaatikko kuntoon ja pistää paikalleen, jotta Fenni pääsee pikku hiljaa totuttelemaan ja sitten lähempänä synnystä osaisi petailla oikeassa paikassa.
Ensiviikolla pitää myös ottaa yhteyttä eläinlääkäriimme ja sopia mahdollisen avun saamisesta. Yleensä koiriemme synnytykset (kun useampi kuin 1 pentu) ovat menneet ilman suurempia huolia, mutta paras on olla varautunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti