torstai 30. syyskuuta 2010

Agiharkka - Sande kausi 3-2010 loppu

Eilen oltiin Sanden kanssa kauden 3-2010 viimesissä agiharkoissa ja kivaa oli, Kiitos AnnikaH. :)  Tehtiin eilen rataa, ensiksi pitkä rata kahdessa osassa:
1. pätkä hyp-muuri-hyp-A-putki-hyp  2. pätkä puomi-Uputki-hyp-Uputki-hyp-putki-hyp. Kun oltiin nuo vedetty pariin kertaa otettiin koko rata kokonaisuudessaan.
Pitää kyllä todeta että kyllä Sandella on hirmu into juttuun, mutta toki saatu myös aikaan veto puomille ja A:lle, jotka haittasi ratatyöskentelyä kun poika otti vähnä välilä suunnan niille ja välillä ehti suorittaakkin ne ennkö kääntyi takaste :( Kävihän siinä köppäsestikkin kerran Sande otti puomin (kun piti mennä hypylle) ja Annika seisoi aika lähellä ylösmeno osaa kaakaokuppi kädessä niin poijalla meni keskittyminen nousuosuudella ja tippui kyljelleen maahan, vähä se oli hölmistynyt, mutta taas kun seuraavan kerran oltiin menossa vähänkin puomille päin poika pujahti sinne. Pitänee pikkuhiljaa alkaa nostella rimoja nyt korkeammalle, eilen oli osa 40 ja toiset 45 cm, välillä kerkeammat tippui.
Myös sitten ensivuonna pitää treenata rengas ja muuri myös maxi korkauksilla.
Todella tyytyväinen olen pojan intoon ja oppimiskykyyn jota se on osoittanut kesän kurssin aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti